Woordenschat Luisteren Spieken >>>

SPORTEN & HOBBY'S: Oef.1

In deze tekst zijn 15 woorden weggelaten. Die woorden vind je beneden.

➽ Klik eerst op een woord, en daarna op "_____"!
➽ Klik op "Luisteren" om de tekst te beluisteren!
➽ Klik op "Spieken" om de antwoorden te zien!
➽ Maximum 18 pogingen!
0 poging
Hobby's en Sporten
Leen en Wouter zitten nog op school. Leen wil later arts worden. _____ vindt ze belangrijk. Daarom is ze met sport _____. Ze houdt van zwemmen en fietsen. Haar ouders zeggen dat Leen een _____ type is.
Wouter is niet sportief. Hij houdt van videogames en _____. Daarom krijgt hij weinig _____. Zijn moeder zegt dat hij meer moet sporten.
"Waarom ga je niet windsurfen?" vraagt de vader aan Wouter. "Ik surf _____ op internet," antwoordt Wouter. Leen _____ om haar broer.
De moeder van Leen en Wouter is ook sportief. Ze houdt van skiën en _____. Maar de vader van Leen en Wouter is ook geen sportief type. Hij zit liever rustig een boek te _____. Hij houdt ook van tv kijken en van luisteren naar muziek. Hij is muzikaal. Hij kan twee instrumenten _____: gitaar en viool.
Iedereen in het gezin heeft andere hobby's, maar sommige _____ vinden ze allemaal leuk. Bijvoorbeeld tijd _____ met het gezin, of samen koken. Soms gaan ze met zijn vieren _____, of op bezoek bij familie. In het weekeinde gaat Leen uit met vriendinnen. Ze gaan dan dansen of _____. Wouter niet, die blijft liever thuis om te _____.
© ~ LDD-Soft.be