BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR

BEDRIJFSRUIMTE
TE HUUR

in het nieuwe industriegebied
te Aartselaar
Oppervlakte: 15000 m2
Geschikt voor magazijn
Gelegen tussen twee snelwegen

Voor telefonische inlichtingen:
Makelaarskantoor
Mertens & Boom
Tel. 031/07 30 54

De firma Belimport heeft de laatste tijd veel bestellingen ontvangen van nieuwe klanten. De meeste nieuwe klanten zijn aannemers en meubelmakers. Door die nieuwe bestellingen is de omzet van Belimport sterk gestegen.

De heer Claessen heeft dat juist gelezen in het laatste maandoverzicht van de firma. De vraag naar andere houtsoorten is ook groter geworden. Daarom heeft de firma Belimport veel meer houtsoorten geïmporteerd. Maar dat heeft tot voorraadproblemen geleid. De opslagplaats in Antwerpen is namelijk te klein geworden.

De heer Luyten, het hoofd van de inkoop en de distributie, heeft echter een oplossing gevonden. De firma Belimport kan een nieuw magazijn huren. Hij heeft in de krant een advertentie gezien van het makelaarskantoor Mertens & Boom. Hij heeft onmiddellijk opgebeld en alle gegevens over de huurvoorwaarden gevraagd. Daarna heeft hij zijn oplossing met de heer Claessen besproken. Deze vond het een goede oplossing.

De heer Luyten heeft toen een afspraak gemaakt met het makelaarskantoor. En samen met de heer Claessen heeft hij de bedrijfsruimte in het nieuwe industriegebied te Aartselaar bezocht. De ligging was zeer gunstig, tussen twee grote snelwegen. Bovendien kan de firma Belimport de huur van de belastingen aftrekken. Daarom heeft de firma het magazijn gehuurd.


Votre écran n'est pas assez large pour cet exercice!
Veuillez vous mettre en mode 'paysage' si possible.
© ~ LDD-Soft.be

BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR
WOORDENSCHAT